Izvor:
16.12.2016 u 20:10
0

Životna drama Delija iz Vukovara: Zapalili Hrvatsku zastavu u Srbiji, evo šta ih je dočekalo kada su stigli kući! (video)

Hrvatska policija privela je trojicu navijača Crvene zvezde, koji su 19. novembra na utakmici u Kruševcu između Napretka i Crvene zvezde zapalili hrvatsku zastavu, prenose mediji u Zagrebu.

Navodi se da su trojica mladića starosti 18, 23 i 26 godina sa šireg područja Vukovara i Vinkovaca privedena u PU vukovarsko-sremsku.

Hrvatski mediji navode da je najmanje 15 navijača Crvene zvezde iz Vukovara i okoline pod istragom, a svi su oni bili na utakmici u Kruševcu.

"Istraga je završena 15. decembra, a prema svim prikupljenim saznanjima tri osobe, hrvatski državljani su 19. novembra na području Srbije zapalili zastavu Republike Hrvatske. Po završetku istrage, ove tri osobe su iz prijavu nadležnom državnom tužilaštvu zadržani u pritvoru", saopštila je hrvatska policija.

Ova trojica mladića se sumnjiče da su počinili krivično delo povreda ugleda Republike Hrvatske.

Policije je pronašla mladiće na osnovu slika sa utakmice na kojima su se hvalili sa zapaljenom zastavom Hrvatske. Iako su im lica na fotografijama bila zamućena hrvatska policija ih je nekako identifikovala.

Mediji navode da su Delije iz Hrvatske na utakmici u Kruševcu zapalili i zastavu Herceg Bosne sa natpisom "Grude".

Pogledajte, video:

Kurir
Video: Sports Highlights TM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter