Izvor:
17.12.2016 u 15:24
0

Proslavljeni srpski fudbaler u potpuno novoj ulozi: Uvek sam tu za Srbiju!

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković uveren je da će Srbija posle jučerašnje prezentacije investicionih potencijala Srbije u Veneciji, kojoj je prisustvovao srpski premijer Aleksandar Vučić, imati još više investitor iz italijanske regije Veneto.

Govoreći o Vučićevoj poseti i sastancima on je rekao da su protekli fenomenalno.

Stanković je siguran da će Srbija biti dobar domaćin investitorima iz regiona Veneto.

On je izrazio veliko zadovoljstvo zbog posete srpske delegacije na čelu sa premijerom Vučićom i dodao da je počastvovan pozivom.

Stanković, koji je igrao za milanski fudbalski klub Inter rekao je da se i sam trudi da u Italiji promoviše svoju zemlju koliko god može.

– Kad god treba i gde god treba, ja sam uvek tu i sa velikom voljom i željom čekam da mi se da neki zadatak da Srbiju predstavim u što lepšem svetlu –poručio je proslavljeni srpski fudbaler.

Tanjug
Foto: Vlada Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter