Izvor:
09.01.2017 u 21:03
0

Nekadašnja velika fudbalska zvezda: ŽELIM JOŠ DA IGRAM!

Svojevremeno jedan od najboljih napadača sveta Didije Drogba, iako ima 38 godina, nema nameru da kaže zbogom fudbalu, već je izrazio želju da se vrati u Marselj.

Drogba je slobodan na tržištu posle odlaska iz kanadskog Montreala i klubu sa Velodroma ponudio je svoje usluge.

"Postoji opcija da se vratim u Francusku, ali ne mogu ništa više da kažem. Nadam se da ću ispuniti obećanje jednog dana i da se vratim u Marselj. O tome se priča 12 godina, tačnije kada sam prešao u Čelsi", rekao je Drogba za Kanal plus.

Golgeter iz Obale Slonovače samo godinu dana proveo je u Marselju, iz kog je obezbedio veliki transfer u Čelsi, gde je dostigao visine.

"Voleo bih da se vratim kao igrač u Marselj. Uradio sam sve što je bilo do mene, ali ne mogu da nateram upravu da to učini. Sve je na čelnicima Marselja, i dalje me služe noge, imam kontrolu lopte kao da sam na početku karijere", zaključio je Drogba.

U londonskom klubu je, iz dva mandata, postigao 162 gola na 371 utakmici, i dao veliki doprinos osvajanju četiri titule Premijer lige i Ligu šampiona, u čijem finalu je protiv Bajerna bio strelac gola za produžetak u finišu, a potom i realizovao odlučujući udarac u penal seriji.

Tokom karijere igrao je još za Le Man, Gengan, Šangaj Šenhua i Galatasaraj.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter