20°C

Beograd

Crveno-beli izmirili dugove: Zvezdi ukinuta zabrana registrovanja igrača!

Crvena zvezda može da registruje nove igrače koji su stigli u klub u zimskom prelaznom roku! Crveno-beli su izmirili sva dugovanja prema bivšim igračima i Disciplinska komisija FSS im je ukinula zabranu.

To su za naš list potvrdili čelnici crveno-belih, ali i predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica.

Prethodno je šampionu Srbije izrečena suspenzija zbog dugovanja prema Nemanji Ahčinu, Lazaru Mitroviću, Novaku Martinoviću, Branimiru Subašiću i Draganu Spasiću.

- Fudbalski klub Crvena zvezda se izjašnjava da su sve pomenute dospele obaveze isplaćene 06.01.2017. godine, te vas molimo da nas u što kraćem roku obavestite o ukidanju zabrane registracije novih igrača - navodi se u saopštenju crveno-belih.

Zvezda je dugovanja izmirila pre nekoliko dana.

- Izmirili smo sve dugove, na osnovu pravilnika FSS još pre Božića i možemo da registrujemo pojačanja koja su došla i koja će doći. I ovaj problem smo uspešno prevazišli - rekao je Stefan Pantović poslovni, direktor crveno-belih.

To je potvrdio i Mirko Poledica.

- Dobili smo obaveštenje da je Crvena zvezda izmirila sve obaveze i platila dugove. To znači da će joj odmah biti ukinuta suspenzija - poručio je predsednik Sindikata "Nezavisnost".

Posle plaćanja dugova crveno-belih ostalo je još šest klubova koji moraju da urade isto kako bi im bila ukinuta zabrana registracije novih igrača. To su: Borac, Novi Pazar, Radnik, Jagodina, OFK Beograd i Sloboda.

Blic
Foto: Facebook/ FK Crvena zvezda

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar