26°C

Beograd

Pavkov: Brzo ću se uklopiti u Zvezdin sistem!

Novi fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov izjavio je danas da ga konkurencija motiviše i da je siguran kako će se brzo uklopiti u igru šampiona.

"Treniramo vredno, ali svi očekujemo da tek postane veoma teško. Moji utisci su fanastični, ekipa me je lepo prihvatila, ali još je rano da nešto konkretnije o tome govorim. Naravno, nadam se da ću se vrlo brzo uklopiti i postati deo ekipe", rekao je Pavkov za klupski sajt.

Doskorašnji napadač Radničkog iz Niša dodao je da je svestan pritiska igranja u Zvezdi i da mu to neće predstavljati problem.

"Očekujem od sebe da se uspešno nosim sa pritiskom. Znam da će ga biti, na svakom treningu se to oseća jer je ovde i viši nivo rada nego u klubovima u kojima sam bio. Navikao sam na rad i treniranje i pritisak Zvezdinog dresa je samo dodatni podsticaj da se još više truda uloži".

Pavkov koji je stigao kao veliko pojačanje ne plaši se konkurencije.

"Konkurencija me raduje i drago mi je da nas ima mnogo u napadu. To je nešto što te tera da radiš više. Ne verujem da će trener zbog velikog broja ofanzivnih igrača menjati formaciju. Igra nam se zasniva na prodorima po bokovima i brzim igračima i sa te strane mi veoma odgovara", poručio je Pavkov.

Tanjug
Foto: Facebook/ Milan Pavkov

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar