Izvor: Alo.rs
30.07.2020 u 15:40
0

NEVEROVATNA PONUDA ZA SUAREZA IZ INTERA: Luis na ogromnim mukama

Luis Suarez, 33-godišnji urugvajski napadač, ima ponudu iz MLS, od Inter Majamija, piše „Mundo Deportivo”.

Urugvajac ima još godinu dana do isteka ugovora, a promena sredine nije nemoguća. Barselona je ove sezone prošla kroz turbulentno razdoblje, promene trenera, koronavirusa, loših rezultata u završnici prvenstva, podela u svlačionici, a kroz sve to se provlači priča da će doći i Lautaro Martinez iz milanskog Intera, koji bi trebalo da uskoči u prvih 11, ako Inter pristane na ponudu Blaugrane.

Suarez ima klauzulu u aktuelnom ugovoru u Barseloni, prema kojoj će se saradnja produžiti na 2022. godine, ako u sledećoj sezoni Urugvajac odigra minimalno 60 odsto svih utakmica.

OVO MORATE ZNATI…

PREDSEDNIK VUČIĆ: Iznenadila me izjava Hotija da se sporazum već piše u Briselu (VIDEO)

PREMIJERKA I ČEN BO OTVORILE VATRENO OKO U NIŠU: U rekordnom roku otvorili smo najmoderniju laboratoriju (VIDEO)

DAČIĆ OTKRIO KO LOBIRA PROTIV NJEGA Hoće da me smene, i znam da su to NAŠI!

REZOVI! ZORANA MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV: Ljuta sam, šaljem inspekciju rada!

Sigurno je da Luis ne želi da napusti „Kamp Nou”, ali ako dođe iz Intera Lautaro Martinez, urugvajski napadač bi vrlo lako već ovog leta mogao da spakuje kofere i krene „preko bare”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter