Izvor: kurir.rs
01.08.2020 u 20:28
0

TRENER NAPRETKA BESAN: Ovo je poklon Partizanu

Trener Napretka Draga Ivanović bio je vidno razočaran zbog svega što se dešavalo u Kruševcu tokom utakmice koju je njegov tim izgubio sa 3:1, iako je na poluvremenu imao prednost.

Ivanovića su posebno pogodile dve stvari, gol rivala iz spornog penala i teška povreda čuvara mreže ekipe koju vodi sa klupe.

SVE O SPORTU

(UŽIVO) PRVO KOLO SUPERLIGE: Napredak – Partizan

Ćiro Imobile je ZLATNA KOPAČKA Evrope!

ZVEZDA OBJAVILA IZGLED NOVOG DRESA: Dominira bela boja, a crvena ima moderan dizajn (FOTO)

POSEBNA PORUKA BASTIJANU: Ana mu ČESTITALA na OVAJ način (FOTO)

– Zbog čega Partizanu treba ovakav poklon. Žao mi je mojih momaka. Utakmica fer i korektna sve do ovog penala, čemu sve to – zapitao se šef strule Kruševljana, a na pitanje kakvo je stanje sa povredom golmana Mladena Živkovića koji je u 51. minutu zamenjen, tužno je konstatovao:

– Mislim da je slomljena noga, od tog trenutka nije mi bilo do gledanja utakmice.

Golman Živković sudario se sa Lazarom Markovićem, koji je takođe nešto kasnije napustio igru zbog povrede, i odmah je odvezen u bolnicu sa uvijenom levom nogom, koja je nažalost najverovatnije slomljena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter