Izvor: Tanjug
17.09.2020 u 19:54
0

POLUVREME: Partizan nije uspeo da probije bunker Sfintula, „divlja“ igra Sadika u Moldaviji!

U toku je meč, crno-beli ne mogu da dođu do pogotka

Fudbaleri Sfintula domaćini su Partizanu u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope!



OVO MORATE ZNATI

VANREDNO: Marić NAPRAVIO PRESEDAN! Poslednja ISPOVEST Momčila Krajišnika koja je ZABOLELA mnoge! Večeras „Ćirilica“ u 21!

NAPETO u Briselu Đurić: Priština POKUŠAVA da nas odvede 13 vekova UNAZAD!

Vulin PORUČIO: Ako su za NEZAVISNO Kosovo, ja sam za NEZAVISNU Srpsku!

Hoti: Cilj DIJALOGA Beograda i Prištine NORMALIZACIJA ODNOSA!

41. minut – Asano je sada tukao, ali prejako sa desnog krila, sa samo sedam metara. Sadik mu je sjajno dodao, ali je propala izgledna šansa.

37. minut – Sadik je bio u novoj šansi „1 na 1“, pogodio je golmana! Predugo je čekao, preblizu je prišao, pa je golman Sfintula zatvorio prostor i smanjio opcije Nigerijcu.

34. minut – Nespretan sudar Sadika sa golmanom Sfintula, napadač Partizana je „izgoreo“ u želji da stigne prvi do lopte, sve se završilo kopačkama na licu Kalansee, Sadik je dobio žuti karton.

32. minut – Odlična odbrana Stojkovića! Malo je nedostajalo da dođe do kiksa, Zdjelar je poslao loptu ka Stojkoviću, nije bilo nikog od igrača Sfintula da preusmeri loptu.

28. minut – Nova greška Sadika, imao je priliku da „protutnji“ po desnom krilu, ali je prejako dao sebi for i loptu poslao u noge rivalima. Nezadovoljan je i Aleksandar Stanojević viđenim…

23. minut – Prvi put je morao da zagreje rukavice Stojković, odbranio je udarac sa distance, kada je lopta promenila smer udarivši Vitasa. Imao je sreće da ta promena pravca nije bila drastična.

17. minut – Probao je Partizan i iz kornera da okuša sreću, bez uspeha, iako je delovalo atraktivno. Miljković je probao makazicama da matira domaćine. Prethodno je još jednom Sadik napravio potez više, ali je barem  ovaj put izboksovao udarac iz ugla.

11. minut – Ozbiljno je Sfintul „sabio“ bunker, svih 11 igrača je u jednom trenutku bilo praktično u šesnaestercu ili na ivici kaznenog prostora. Tu je Sadik probao i da šutira, ali je bilo nemoguće kroz ovaj blok. Sa druge strane, Moldavcima nije uspevalo da dođu barem do jedne kontre.

4. minut – Crno-beli su izvršili pritisak u prvih nekoliko minuta, nisu se snašli domaćini, a malo je nedostajalo da to kazni Sadik. Ipak, napravio je potez više u šesnaestercu rivala, probao je i da iznudi penal, ali mu nije uspelo.

Uoči meča:

Posle pobede nad RFS-om sa 1:0, Partizan je došao na megdan Sfintulu, koji je identičnim rezultatom savladao Šahtjor Soligorsk, ali na gostovanju.

Novi trener Aleksandar Stanojević je sa dozom opreza najavio utakmicu, što je i razumljivo s obzirom na to da je tek preuzeo tim, da se igra samo jedan meč na gostovanju i da u Evropi odavno nema mesta za potcenjivanje.

Pobednika meča čeka belgijski Šarloa.

Inače, Crvena zvezda se seli u kvalifikacije za Ligu Evrope i tu je čeka potpuno drugačiji put, dok TSC igra u 21.00 protiv FCSB-a, koji je desetkovan korona virusom.

Sfintul – Partizan 0:0

Sfintul: Kalansea, Ojog, Novicov, Smirnov, Svinarenko, Sanja, Plamadela, Slivca, Močulijak, Mandrisenko, Volkov

Partizan: Stojković, Urošević, Vitas, Ostojić, Miljković, Natho, Zdjelar, Stevanović, Asano, Sadik, Suma

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter