Izvor: Happy BSC
22.10.2020 u 22:56
0

HOFENHAJM – CRVENA ZVEZDA (2:0)! KRAJ! Crveno-beli POTONULI!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Nemačkoj od ekipe Hofenhajma sa 2:0 u meču 1. kola grupne faze Lige Evrope.

SAZNAJTE JOŠ…

DAČIĆEVO PRVO OBRAĆANJE POSLANICIMA: Samo ujedinjena Srbija može da odgovori izazovima

NOVI KORONA PRESEK: Pad broja zaraženih!

RADNA POSETA ŠEFA DIPLOMATIJE: Evo šta će sve Lavrov raditi tokom dvodnevnog boravka u Srbiji

UŽAS U LAZAREVCU: Pripadnik Vojske Srbije pronađen obešen u potkrovlju kuće!

TOK MEČA: 

Kraj meča!

93. minut – GOOOOOOOL – Dabur duplira prednost domaćina. 

90. minut – Utakmica je produžena za 5 minuta. 

89. minut – Domaći napadaju, Zvezda se brani, ali bez prave prilike na obe strane. 

80. minut – Nova prilika za domaće, posle centašuta Poša, ali lopta ide daleko preko gola Zvezde. 

75. miunt – Iz igre su izašli Katai, Sanogo i Spiridonović, a na teren su ušli Ben, Petrović i Vukanović. 

73. minut – Neverovatna šansa za Sanoga ponovo iz kornera, ali lopta ide pored leve stative gola domaćih.

69. minut – Sjajna šansa za Sanoga koji je posle kornera probao glavom na centaršut Kataia, ali lopta ide daleko preko prečke. 

67. minut – ŽUTI KARTON za Sanoga zbgo grubog starta.

65. minut – Crveni karton za Stakovića. Trener Zvezde je isključen zbog dva žuta kartona koje je zaradio zbog prigovora. 

64. minut – GOOOOOOOOL – Domaći vode golom Baumgardnera!

51. minut – Prva prilika u nastavku za domaće. Probao je Belfodila sa ivice šesnaesterca, ali lopta je zakačila nekoga od fudbalera Zvezde i otišla u korner. 

47. minut – Eraković je postigao pogodak, ali je on poništen zbog ofsajda. 

45. miunt – Zavšren je prvi deo igre. 

45. minut – Mnogo sreće za Zvezdu. Dabur je pogodio stativu posle katastrofalne greške Sanoga na 20 metara od svog gola. 

44. minut – ŽUTI KARTON za Falćinelija zbog udaranja laktom protivnika. 

42. minut – Probao je Katai iz velike udaljenosti, ali se propisno obrukao.

37. minut – Sjajna šansa za Falčinelija koji je izbio sam ispred gola domaćih, probao da lobuje golmana, ali je prebacio ceo gol.

35. minut – Bio je to dobar kontranapad Zvezde, otvoren od Sanoga. Rodić je imao nekoliko opcija, odlučio se za Falčinelija i dao prejaku loptu, pa Italijan kasni. 

 22. minut – Presekao je loptu Baumgardner, povukao kontru, oprobao šut sa nekih 20 metara, ali sjajna odbrana Borjana koji je loptu prosledio u korner.

10. minut  – Opao je tempo igre nakon uvodnih jakih nekoliko minuta. Traje odmeravanje snaga na obe strane.

 04. minut – Velika borba se vodi na celom terenu, a kada Gajić nije uspeo da prođe pored Sesenjona – uklizao je da bi oduzeo loptu Mijatu Gaćinoviću i faulirao našeg reprezentativca koji igra za Hofenhajm. Tražio je Gaćinović javnu opomenu, ali sudija je samo odmahnuo rukom.

 03. minut – Novi pokušaj domaćih, Baumgartner je probao da makazicama ugorzi gol koli brani Milan Borjan, ali je sa desetak metara „tukao“ preslabo, pa je golman Zvezde uhvatio loptu koja je iskosa s leve strane krenula ka daljem uglu.

 02. minut – Posle uvodnog presinga Zvezde, domaćin je izneo loptu po levom krilu, ona je potom stigla u kazneni prostor crveno-belih, a Rudi oprobao udarac sa 15-ak metara i za otprilike toliko promašio metu, šutirajući previsoko.

 01. minut – Utakmica je počela!

20.57 – Nimalo lak rival za srpskog prvaka na početku grupne faze – u pitanju je tim koji je nedavno razbio aktuelnog šampiona Evrope, a pritom spada u klubove koji najbrže napreduju u „ligama petice“ – sve zahvaljujući pomalo neverovatnom vlasniku.

20.56 – Predvođeni sudijama, timovi izlaze na teren.

20.50 – Zagrevanje se privodi kraju. Još deset minuta i meč počinje!

Zvezda – sastav za meč protiv Hofenhajma u 1. kolu Lige Evrope

 

19.50 – Za razliku od 163. „večitog derbija“, u startnoj postavi Zvezde nema Gobeljića, Gavrića i Bena, tu su sada Milunović, Gajić i Spiridonović, pritom je i promenja formacija iz 4-2-3-1 u pomenutu 3-4-2-1.

 

19.45 – Hofenhajm nastupa u formaciji 5-3-2, sa našim reprezentativcem Mijatom Gaćinovićem kao levim ofanzivnim fudbalerom. Startnu postavu domaćih čine: Bauman – Rudi, Poš, Fogt, Akpoguma, Sesenjon – Baumgarter, Grilič, Gaćinović – Dabur, Belfodil.

 

19.40 – Poznat je i sastav Crvene zvezde! Nova formacija trenera Dejana Stankovića, 3-4-2-1, a čine je: Borjan – Eraković, Milunović, Degenek – Gajić, Sanogo, Nikolić, Rodić – Spiridonović, Katai – Falćineli!

OVO ĆE VAS ZANIMATI

PRONAĐEN NOVI LJUDSKI ORGAN Holanđani otkrili žlezde u grlu

REKORD: Benkslijeva verzija Moneta prodata za 9,8 miliona dolara (FOTO)

JEZIVA ISPOVEST GLUMCA! Ucenili su me i seksualno zlostavljali

Uoči meča

 

Put Nemačke i Rajn-Nekar arene je krenuo oslabljeni tim crveno-belih. Trener Dejan Stanković je poveo 23 fudbalera, a među njima nema Gelora Kange i Mirka Ivanića, koji su se prošle sedmice inficirali novim korona virusom, zbog čega su propustili i 163. „večiti derbi“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter