0°C

Beograd

Photo: twitter/printscreen

Izvor: kurir.rs

IVICA ILIEV O DERBIJU: BILO BI 3:0 U DERBIJU DA SUMA NIJE IZAŠAO U 15. MINUTU

Ivica Iliev potogovrio je na temu odlaska, ali i dolaska pojedinih igrača u crno-beli tim.

Iliev je pojasnio odlazak Umara Sadika u Almeriju i izneo dosad nepoznate detalje.

"Sadik ima ugovor na pet godina. Miloš Vazura pravi ugovore, doneo je velike stvari Partizanu. Svaki posao osigurao je vrhunski. Kad kažemo 9.000.000 evra to je 9.000.000 evra. Ako ga Almerija, u međuvremenu, proda za 10.000.000, uzimamo 40 odsto. Dakle, sigurno 9.000.000", rekao je Iliev  a zatim analizirao najnovija pojačanja - Žana Kristofa Bajebeka i Filipa Holendera.

FUDBALSKI VIKEND

REŠENA MISTERIJA: ENGLESKI MEDIJI OBJAVILI ISTINU O FILIPU STEVANOVIĆU I MANČESTER SITIJU

RAZMATRA SE POVRATAK NAVIJAČA NA KAMP NOU

FUDBALSKA GROZNICA: Zvezda čeka Javor, Partizan gostuje u Nišu

"Bajbekov potencijal nemerljiv je za ovdašnji fudbal. Sa smislom za fudbal i saradnju, fenomenalnom igrom glavom i završnicom desnom i levom nogom – kompletan špic, bukvalno. Holender se uklapa uz Bajbeka, ima brzinu da uleti s boka. Francuz mnogo dobro asistira. Biće dobar tandem, mada... Bajbek je tip igrača koji najviše leži Sumi. Gvinejac je genije, voli kombinatoriku sa igračem, ako ima vrhunske kretnje i eksplozivnost da mu gure onako, 'ispod lakta', loptu u završnoj trećini. Da Suma u derbiju nije izašao već u 15. minutu bilo bi 3:0, da je imao uz sebe i Bajbeka. Rapsodija", zaključio je Iliev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar