15°C

Beograd

Photo: twitter/printscreen

Izvor: kurir.rs

LUKIN OTAC OTVORIO DUŠU: Jel MOJ SIN ovo zaslužio?

Srbin Srbinu je najveći neprijatelj, čime je moj sin ovo zaslužio? Razvlače ga svakodnevno, kaže Milan Jović 

Mnogo negativnih stvari nalazi se uz ime Luke Jovića u prethodnim mesecima. Poslednja u nizu - optužnica!

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Luke Jovića jer mladi fudbaler nije prihvatio nagodbu da uplati 3,5 miliona dinara u humanitarne svrhe zbog kršenja samoizolacije po povratku u zemlju.

- Reći ću vam jednu rečenicu koja najbolje sve odslikava: Srbin Srbinu je najveći neprijatelj, to govori o svemu šta da se dešava - rekao je Milan Jović

Otac mladog fudbalera Reala nije želeo da se upušta u komentar o detaljima vezanim za optužnicu, niti zbog čega Luka, iako zarađuje milione evra, nije uplatio novac u humanitarne svrhe. Ipak, imao je jasan stvar o svemu tome.

FUDBALSKI VIKEND

REŠENA MISTERIJA: ENGLESKI MEDIJI OBJAVILI ISTINU O FILIPU STEVANOVIĆU I MANČESTER SITIJU

RAZMATRA SE POVRATAK NAVIJAČA NA KAMP NOU

FUDBALSKA GROZNICA: Zvezda čeka Javor, Partizan gostuje u Nišu

- Ne znam da li ima kraja svim ovim napadima? Čime je Luka ovo zaslužio? Reč je o dobrom momku, koji nije nikome ništa loše učinio, a sada se razvlači svakodnevno. Šta smo se svega nagledali prethodnih meseci i kakve sve priče se plasiraju... U kakvim kolicima se vozi Lukin sin, pa zaista, ali izgleda da je ona rečenica sa početka odgovor na sva ova dešavanja - kaže Jović.

Luka je preko noći postao tema broj jedan u Srbiji. Nema sumnje da je mladi as imao i dosta grešaka, ali čini se da je svaki njegov potez nailazio na žestoku reakciju javnosti. Možda i preteranu, jer je reč o momku koji ima 22 godine, a preko noći je postao velika zvezda... Greše svi, pa i Luka, potrebno je imati i malo više razumevanja za njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar