Izvor:
08.02.2017 u 09:02
0

BRAZILAC STIGAO NA MARAKANU: Zvezda dovela desnog beka! (video)

Crvena zvezda ima novog desnog beka. U pitanju je Mateus Viveiros koji stiže iz Sao Paula i potpisaće ugovor sa srpskim šampionom na četiri i po godine.

Viveiros je rođen 1998. godine, član je Sao Paula, a bio je i kadetski reprezentativac Brazila, a ove zime se nije našao na spisku nacionalnog tima do 20 godina za Kup Južne Amerike, iako je bio na nekim prethodnim okupljanjima ove selekcije.

Brazilac u Crvenu zvezdu dolazi kao zamena za Marka Petkovića, a narednih šest meseci imaće priliku da da se polako privikne na uslove u evropskom fudbalu i adaptira na novu sredinu. Izvesno je da će Petković narednog leta napustiti stadion Rajko Mitić, čak i ukoliko bude produžio novi ugovor, kako bi omogućio srpskom šampionu da uzme određeno obeštećenje od njegove prodaje.

Viveiros će se novim saigračima već u toku sutrašnjeg dana pridužiti na Kipru.

Mozzartsport
Video: Youtube/ A.R.F SPORTS
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter