Izvor: Kurir.rs
07.11.2020 u 14:52
0

ALARMANTNO U REALU: Azar i Kazemiro pozitivni na korona virus

Fudbaleri Real Madrida Eden Azar i Kazemiro pozitivni su na korona virus, saopštio je taj španski klub.

Real je naveo da su svi ostali igrači, treneri kao i zaposleni u klubu koji su u direktnom u kontaktu sa njima dobili negativne rezultate na testiranju koje je obavljeno juče.

Takođe, „kraljevski“ klub je naveo i da su svi, osim Azara i Kazemira, bili negativni i na testovima na antitela koji su sprovedeni jutros.

SVE O SPORTU

ŠPANAC SUROVO O ĐOKOVIĆEVOM TRENERU: Svima je jasno da je Ivanišević pogrešio

KRIZA U REDOVIMA ĐAVOLA: Svi pričaju o njegovoj smeni, a sad se konačno i Norvežanin oglasio

PRIJATELJI SU TU KAD TREBA! ARGENTINAC PORUČIO: Pustite Mesija, zna on dobro šta radi!

Azar i Kazemiro će propustiti predstojeći meč protiv Valensije u španskom šampionatu, ali neće moći da se priključe nacionalnim selekcijama koje se od ponedeljka okupljaju za novi ciklus medjunarodnih utakmica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter