Izvor: Alo.rs
12.11.2020 u 17:40
0

MARADONA OPET PRIMLJEN NA KLINIKU: Ovog puta zbog razloga koji zabrinjava sve njegove fanove

Novi problemi za legendarnog Argentinca – Dijego Armando Maradona je primljen u specijalnu kliniku za lečenje zavisnosti od alkohola, javio je britanski Bi-Bi-Si (BBC). Maradona je prošle nedelje podvrgnut operaciji pošto je imao subduralni hematom, odnosno nakupljanje krvi između membrane i mozga.

Svetski prvak sa Argentinom 1986. godine je u sredu pušten iz bolnice. Kako se navodi, simptomi odvikavanja od alkohola zadržali su ga duže u bolnici.

– Najvažnije je to što je Dijego pribran, veoma je čvrst – izjavio je Maradonin menadžer i advokat Matijas Morla.

OVO SVE ZANIMA

PREDSEDNIKA SRBIJE: Prve vakcine krajem DECEMBRA! OBEZBEDILI SMO 1.800.000 DOZA

DOKTORKA JOVANOVIĆ OTKRIVA KADA SE ZAVRŠAVA TREĆI TALAS KORONE: Evo šta nas čeka za NOVU GODINU

Koronom u Obrenovcu ZARAŽENO 7 ĐAKA

ŠOK: Otkriveno ko je napravio skandaloznu fotografiju nage pacijentkinje u Areni

NOVO ZATVARANJE ZBOG KORONE: Od sutra policijski čas u Prištini i još šest opština na KiM

Samo nekoliko najbližih prijatelja moći će da vide 60-godišnjeg Maradonu u rehabilitacionoj klinici. Maradona je 2. novembra primljen u bolnicu u La Plati zbog anemije, dehidratacije i naznaka depresije, a detaljnim pregledima utvrđeno je krvarenje u mozgu i 4. novembra je hitno operisan.

– Dijego je prošao možda i najteži trenutak u životu i mislim da je čudo što su pronašli krvarenje u mozgu, koje ga je moglo koštati života – dodao je Morla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter