Izvor: kurir.rs
18.11.2020 u 22:39
0

ORLOVI IZDOMINIRALI: Srbija – Rusija 5:0, pukla PETARDA! (VIDEO)

TOK MEČA

2. POLUVREME

90. minut – Ubedljiva pobeda Srbije

82. minut – Žuti karton za Aleksandra Mitrovića i Obljakova koji su se pokoškali.

72. minut – Izmena u Rusiji, Čerišev je u igri umesto Zabolotnija.

64. minut – GOOOL!!! Savršena kontra Srbije i gol Mladenovića za 5:0! Vlahović je uposlio Mladenovića koji je ušao u šesnaesterac iskosa sa leve strane i matirao Džanajeva.

54. minut – Mađarska je u ovom trenutku povela protiv Turske, a to je rezultat koji ide u prilog Srbiji. Ukoliko ostane ovako Srbija će opstati u B diviziji, Turska će ispasti u C diviziju, a Mađarska otići u A diviziju.

50. minut – Žuti karton za Zabolotnija zbog oštrog starta.

46. minut – Izmena u Srbiji, umesto Maksimovića u igri je Mijat Gaćinović. Zanimljivo je da je Tumbaković na ovoj utakmici mogao da računa na 17 fudbalera.Selektor Rusije Stanislav Čerčesov izvršio je četvorostruku izmenu. Izašli su golman Giljerme, Divejev, Anton Mirančuk i Aleksej Mirančuk. Ušli su golman Džanajev, kao i Evgenijev, Obljakov i Mostovoj.

1. POLUVREME

45 +1. minut – GOOOL!!! Kakvo poluvreme Srbije! Ne sećamo se kada je viđeno! Drugi gol Jovića za 4:0. Ponovo je Mladenović centrirao sa leve strane, a Jović glavom drugi put matirao Giljermea.



40. minut – GOOOL!!! Dušan Vlahović je strelac gola za 3:0! Vlahović je odlično reagovao posle šuta Jovića i kratko odbijene lopte golmana Rusije!

33. minut – Zabolotni je ponovo promašio zicer, i ovog puta sa oko pet metara.

31. minut – Izmena u Srbiji! Šteta, Radonjić nije mogao da nastavi meč, pa je umesto njega u igri Dušan Vlahović.

25. minut – GOOOL!!! Luka Jović je duplirao vođstvo Srbije! Odlična akcija Orlova po levoj strani, Mladenović je uputio savršen centaršut, a Luka Jović glavom postigao gol! Njegov četvrti gol u 11 utakmica za reprezentaciju.

10. minut – GOOOL!!! Nemanja Radonjić je strelac, njegov drugi uzastopni gol u dresu Srbije! Radonjić je prošao sa desne strane i onda fantastičnim udarcem sa oko 20 metara matirao golmana Giljermea.

5. minut – Prva akcija Orlova, Aleksandar Mitrović je ušao u peterac iskosa sa desne strane, ali je od svega iznudio samo korner.

1. minut – Velika šansa za Rusiju već posle 40-tak sekundi. Zabolotnji se iznenada našao sam ispred Rajkovića, snažno šutirao sa svega pet metara, ali je golman Srbije sjajno intervenisao.



SRBIJA – RUSIJA

Stadion; Rajko Mitić

Gledalaca: bez publike



Sudija: Entoni Tejlor (Engleska)

SRBIJA: Rajković – Milenković, S. Mitrović, Spajić – Radonjić, Ristić, Gudelj, Maksimović, Mladenović – Jović, A. Mitrović.

Rusija: Giljerme, Žirkov, Džikija, Divejev, Karavajev – Erokin, Ozdojev, Kužjajev – Anton Mirančuk, Zabolotnji, Aleksej Mirančuk.



Selektor Ljubiša Tumbaković odredio je tim sa dva špica, pa će tako i Aleksandar Mitrović i Luka Jović napasti Rusiju. Tu je i ofanzivni Nemanja Radonjić.

SRBIJA: Rajković – Milenković, S. Mitrović, Spajić – Ristić, Gudelj, Maksimović, Mladenović – Radonjić – Jović, A. Mitrović.

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje Rusiju (20.45) u poslednjoj utakmici divizije B Lige nacija.

„Orlovima“ je potrebna pobeda kako bi zadržali šanse za opstanak, ali je neophodna i pobeda Mađarske nad Turskom u Budimpešti.

Ni Rusi ne dolaze rasterećeno na stadion „Rajko Mitić“. Njima je potrebna pobeda kako bi definitivno obezbedili prvo mesto i samim tim plasman u A ligu.



Problem za selektora Ljubišu Tumbakovića predstavlja činjenica da će veći broj igrača odsustvovati iz večerašnje utakmice.

Zbog povrede ili bolesti na spisku nisu Aleksandar Kolarov, Luka Milivojević, Darko Lazović, Sergej Milinković Savić, Đorđe Nikolić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Aleksandar Katai i Saša Lukić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter