Izvor: Alo.rs
24.11.2020 u 13:37
0

SNIMAK ARGENTINCA BOLI: Mesi usamljen i ostavljen od svih (VIDEO)

Lionel Mesi je hteo letos da napusti Barselonu i tražio je raskid ugovora, ali mu tadašnji predsednik Bartomeu nije ispunio želju.

Barselona je odbila da raskine ugovor i Mesi je na kraju ostao, ali će ove sezone moći kao slobodan igrač da napusti klub. Na Mesiju se vidi da jednostavno kao da nema želju više da igra za katalonski klub i da se zasitio svega što se dešava u klubu.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SRBIJO POKAŽI HUMANOST! Još samo 10 dana i 420.000 evra ZA ŽIVOT MALE ANIKE (2)

LEGENDA PROGOVORIO! Vidić: Terzić je poslednja osoba kojoj bi se poverio

OSUĐEN MONSTRUM NA 40 GODINA ROBIJE: Očuha koji je nasmrt pretukao malu Lunu jer je PLAKALA ne priznaje krivicu

RODITELJI U PANICI: Bradati manijak u Žitorađu vreba decu pored škole

Kap koja je prelila čašu bila je neshvatljiva prodaja Luisa Suareza sa kojim je Mesi bio u najboljim odnosima u ekipi. Oni su zajedno provodili dosta vremena i niko u ekipi nije „popunio“ to mesto.

Španski mediji objavili su zanimljiv snimak sa jučerašnjeg treninga Barselone pre polaska u Kijev kako Mesi sam hoda na terenu i izgleda dosta usamljeno i tužno.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter