Izvor: Blic.rs
26.11.2020 u 09:24
0

POZNAT UZROK SMRTI MARADONE! STIGLI REZULTATI AUTOPSIJE: Provereno i da li je umiranje bilo NASILNO

Dijego Armando Maradona je prema prvim podacima preminuo od posledica srčanog udara u sredu, nakon čega je odrađena autopsija.

Posle detaljnog pregleda leša legendarnog fudbalera ustanovljeno je kako je preminuo od akutne, kongestivne i hronične srčane insuficijencije, koja je generisala akutni edem pluća, prema preliminarnom rezultatu obdukcije koja je obavljena u toku dana.

Do tog zaključka došlo je čak šest zvaničnih lekara sudske medicine i ekspert u ime porodice, koji su radili na autopsiji.

Proces je trajao čak tri sata, obavljen je u bolnici u San Fernandu nakon čega je porodici rečeno od čega je konkretno preminuo El Pibe.

Porodica je čak imenovala i lekara koji je bio zadužen da prati i nadgleda postupak autopsije koji je trajao od 19.30 do 22.30.

Javno ministarstvo San Isidro je pozvalo pet forenzičara koji su radili na obdukciji tela.

SVET SE ODUŽUJE FUDBALSKOJ LEGENDI

FIFA POVLAČI DRES SA BROJEM DESET U ČAST LEGENDE

MMA BORAC ALEKSANDAR ILIĆ PREDVIDEO SMRT FUDBALSKE LEGENDE

SLAVNI FUDBALER UMRO KAD I NJEGOV FUDBALSKI IDOL DŽORDŽ BEST I FIDEL KASTRO (FOTO)

U njoj su učestvovali direktor Sudsko-medicinskog korpusa San Isidro Federiko Korasaniti, njegov kolega iz pravosudnog odeljenja San Martin, direktor Odeljenja naučne policije policije Buenos Ajres i još dvoje forenzičara iz Korpusa sudske medicine, sudovi San Isidro.

Njima se pridružio i šesti lekar ispred porodice Maradona.

Ovo su prvi rezultati studije koja će biti gotova tek nakon rezultata toksikološke analize preko koje će biti utvrđeno potencijalno prisustvo alkohola ili nekih nedozvoljenih supstanca.

Ono što je odbačeno kao opcija jeste da je Dijego Maradona pretrpeo nasilnu smrt.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter