Izvor:
17.02.2017 u 08:25
0

BIJE IH KAD GOD IH VIDI: Ibra urnisao Sent Etjen, Džeko briljirao, Bane loše počeo u Zenitu! (video)

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović nije na dobar način počeo mandat u Zenitu, pošto je njegov tim večeras izgubio na gostovanju Anderlehtu 2:0, u prvom susretu šesnaestine finala Lige Evropa.

Anderleht je oba gola postigao po levom krilu, koje bi trebalo da pokriva Ivanović, a strelac oba gola bio je Frenk Ačeampong. Reprezentativac Gane je u petom minutu pokupio dugačak pas iza ledja Ivanovića i lako postigao gol, da bi u 31. minutu iskoristio loše dodavanje u odbrani Zenita, pobegao svojim čuvarima i povisio na 2:0.

Mančester junajted je na svom terenu pobedio Sent Etjen sa 3:0, a Zlatan Ibrahimović zabeležio je het-trik. On je večeras postigao gol iz slobodnog udarca, iz igre i sa penala. Sent Etjen je klub kome je švedski internacionalac davao najviše golova u karijeri, a posle večerašnjeg susreta njegov učinak se popravio na 17 pogodaka iz 14 mečeva.

U večerašnjim utakmicama mogli smo da vidimo još jedan het-trik, ovog puta Edina Džeka iz Rome protiv Viljareala. On je dao tri gola za pobedu svog tima od 4:0 u gostima.

Šalke je takodje bio ubedljiv u gostima, pošto je pobedio PAOK sa 3:0. Bešiktaš je u gostima pobedio Hapoel Biršebu 3:1, dok je Atletik Bilbao kod kuće posle preokreta savladao APOEL 3:2.

Ranije danas, Fiorentina je u gostima pobedila Borusiju Menhengladbah sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Federiko Bernardeski iz slobodnog udarca u 44. minutu.Šahtjor je u gostima pobedio Seltu 1:0. Olimpik Lion je pobedio Alkmar 4:1, takodje u gostima, dok je Kopenhagen u Bugarskoj savladao Ludogorec 2:1.Rostov je bio ubedljiv kod kuće, gde je pobedio prašku Spartu 4:0. Belgijski Gent je kod kuće pobedio favorizovani Totenhem 1:0, a Krasnodar je istim rezultatom savladao Fenerbahče. Dva meča završena su nerešeno: Astra i Genk igrali su 2:2, a Olimpijakos i Osmanlispor 0:0.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen
Video: Youtube/ Match Today, 110% Fotball, SNFC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter