Izvor:
17.02.2017 u 18:42
0

Čelnici FK Novi Pazar provociraju: NE RAZUMEMO SRPSKI, POŠALJITE NAM PISMO NA BOŠNJAČKOM!

Fudbalski klub Novi Pazar uložio je žalbu Fudbalskom savezu Srbije na suspenziju pojačanja sa zahtevom da mu odluka o zabrani registrovanja bude saopštena na bošnjačkom jeziku.

Kako se navodi, Pazarci nisu uspeli da isplate dugovanja prema nekadašnjim fudbalerima i trenerima, što je osnovni uslov za registraciju novajlija, pa su poslali dopis u FŠ da zabranu napisanu na srpskom nisu razumeli, već da im dostave na bošnjačkom.

Oni su na taj način iskoristili pravo koje imaju prema Ustavu Republike Srbije, pa će FŠ morati da angažuje prevodioca za bošnjački jezik i uradi novo rešenje o suspenziji pojačanja Novog Pazara za prolećni deo sezone.

Novi Pazar je tako dobio na vremenu jer će moći da računa na sve igrače za nastavak Superlige u subotu kada gostuje Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić".

Tanjug
Foto:Twitter/fatihsabovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter