Izvor:
18.05.2016 u 18:54
0

SP U RUSIJI SAMO SAN: Fudbaleri Kosova ostaju bez kvalifikacija?

Izvršni komitet Evropske fudbalske unije (UEFA) odlučio je danas da odloži odluku oko učešća Kosova i Gibraltara u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji i formira posebnu komisija koja će se baviti tim pitanjem, izjavio je potpredsednik Georgi Surkis.

– Odluka o mogućem učešću Kosova i Gibraltara u kvalifikacijama za SP nije danas doneta. Osnovali smo posebnu komisiju da se bavi ovim pitanjem – rekao je Surkis za rusku agenciju TAS, posle sastanka u Bazelu.

Kosovo i Gibraltar su u petak dobili članstvo u FIFA na Kongresu u Meksiko Sitiju, nakon što su ranije primljeni u UEFA.

Prema propisima, dva Saveza su time ispunila uslov da naknadno dobiju mesta u kvalifikacijama za Svetski šampionat 2018. godine.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter