Izvor:
26.02.2017 u 14:59
0

Završena crveno-bela ljubav: RENDULIĆ NAPUSTIO ZVEZDU!

Iskusni štoper Zoran Rendulić napustio je Crvenu zvezdu šest meseci pre isteka ugovora i karijeru nastavlja u kazahstanskom Ordabašiju.

Brojni fudbaleri srpskog šampiona često su isticali kako je Rendulić imao posebnu ulogu u ekipi i da je bio među glavnima za dobru atmosferu.

Zoran Rendulić przeszedł z Red Star Belgrad do Ordabasy Szymkent. #Mercato pic.twitter.com/CCwr2a42LP

— Mercato LIVE (@TransferLive5) February 25, 2017

On se posebnom porukom na Instagramu oprostio od crveno-belih.

"Najlepših godinu i po dana u mojoj karijeri! Hteo bih da se zahvalim svima u klubu od predsednika do Saleta na kapiji! Žao mi je što zbog povreda nisam pomogao više na terenu, ali van terena sigurno jesam. Nikad neću zaboraviti moj debitantski derbi i revanš protiv Ludogoreca. Svim 'delijama' želim duplu krunu i treću sreću u Evropi i ulazak u neko grupno takmičenje", napisao je Rendulić.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter