Izvor:
28.02.2017 u 09:15
0

Provokacija? NAVIJAČI DINAMA ISTAKLI SVOJ TENK IZ VUKOVARA! (video)

Navijači zagrebačkog Dinama na utakmici protiv Cibalije istakli su zastavu sa slikom hrvatskog tenka iz rata u Vukovaru, kao odgovor tenk navijača Crvene zvezde.

Naime, "delije" su na meču Evrolge protiv Panatinaikosa u Beogradu napravile koreografiju sa tenkom, u smislu da se pali crveno-bela mašina, koji nije u vezi sa ratnom konotacijom, što je potvrđeno i iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Sa druge strane, mesec dana kasnije "Bed blu bojsi" na fudbalskoj utakmici izbacili su svoj tenk. Na zastavi je hrvatski tenk sa Trpinjske ulice kod severnog Vukovara, grada razorenog žestokim sukobima.

Zvezdin tenk izazvao je veliku buru u hrvatskim medijima koji su bez ikakvog osnova tražili da se crveno-beli izbace iz Evrolige, na šta čelnici elitnog takmičenja nisu reagovali.

Tanjug
Foto: Yotutube/Printscreen
Video: Youtube/ FilipD

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter