Izvor:
08.03.2017 u 04:50
0

KRALJ JE RAMOS: Real i Bajern preokretima overili četvrtfinale, nova katastrofa Arsenala! (video)

Fudbaleri Real Madrida i Bajerna prvi su četvrtfinalisti Lige šampiona, jer su i u revanšima osmine finala savladali Napoli i Arsenal.

Dakle, Real i Bajern su u oba meča svoje rivale dobili identičnim rezultatima!

I aktuelni šampion Evrope Real i prvak Nemačke Bajern su revanše dočekali sa velikim kapitalom. Međutim, i Napoli i Arsenal su u revanšima poveli po 1:0 u prvom poluvremenu i imali po nekoliko prilika da prednost uvećaju, ali ih nisu iskoristili, pa ih je u drugom poluvremenu stigla surova kazna.

U Napulju je Serhio Ramos "preslikanim" golovima glavom posle kornera Tonija Krisa u 52. i 57. minutu doneo preokret i raspršio snove Napolitanaca da mogu do čuda. Trijumf "kraljeva" overio je rezervista Alvaro Morata u 91. minutu.

Ključni momenat u Londonu zbio se u 53. minutu kada je Loran Košćelni napravio penal i dobio crveni karton (dva žuta za minut). Robert Levandovski je izjednačio sa "bele tačke" i to je bio znak za početak kanonade. U strelce su se u nastvku upisali Arjen Roben, Daglas Kosta i Arturo Vidal dva puta.

Novi debakl Arsenala mogao bi da označi kraj ere Arsena Vengera u tom klubu, jer su navijači pre utakmice ispred stadiona "Emirati" žestoko protestovali protiv njega, a negodovanje su nastavili da izražavaju i tokom utakmice.

Sutra revanše igraju Borusija Dortmund – Benfika (prvi meč 0:1) i Barselona – PSŽ (prvi meč 0:4).

Kurir
Foto: Arhiva
Video: Youtube/ Real Madrid

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter