Izvor:
09.03.2017 u 03:04
0

Grof se samo šalio: OSTAO BIH TRENER ZVEZDE I DA SMO IZGUBILI! (video)

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović priznao je posle meča sa Vojvodinom, u kome je njegov tim pobedio posle velikog preokreta (3:2), da bi ostao na klupi i da su Beograđani poraženi na “Karađorđu”.

Podsetimo da je dan pred utakmicu Grof najavio odlazak sa klupe ako Zvezda izgubi u Novom Sadu, ali bila je to, kako se ispostavilo, njegova predstava na koju su se mnogi “upecali”…

Ne bih otišao i da smo izgubili, samo sam hteo da podignem motiv igračima – objasnio je Božović svoj “dribling” u kamere Arene sport.

Trener Zvezde je otkrio i šta je rekao igračima na poluvremenu.

Rekao sam da, ako damo gol, da ćemo pobediti. Fudbal je zbog toga i interesntan, u jednom trenutku si na dnu, u drugom na vrhu.

O samoj utakmici i o tome zbog čega je njegov tim počeo da igra tek kada je primio dva gola, tačnije tek u drugom poluvremenu, Božović je rekao:

To je teško reći… Mislim da smo loše ušli u meč, primili dva brza gola, nismo praktično došli sebi, a mogli smo onda da primimo još dva posle toga. Mogli smo i mi da damo u prvom poluvremenu, ali smo sve propušteno nadoknadili u nastavku.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen
Video: Youtube/ AM Video7s

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter