Izvor:
09.03.2017 u 05:01
0

ČUDO SE DOGODILO: Barsa izbacila PSŽ golom u 96. minutu, Dortmund ubedljiv protiv Benfike!

Fudbaleri Barselone pobedili su večeras Pari Sen Žermen 6:1 (0:4) u revanšu osmine finala Lige šampiona i plasirali se u četvrtfinale.

Među osam najboljih u Evropi plasirala se i Borusija Dortmund ubedljivo savladavši Benfiku 4:0 (1:0), od koje je u prvom duelu izgubila minimalnim rezultatom.

Parižani su stigli u Barselonu sa ogromnom prednošću iz prvog susreta, ali je to večeras neverovatna Barselona uspela da okrene u svoju korist i porđe među osam najboljih.

Delovalo je da će Barsa rutinski da sustigne prednost i izbaci Parižane posle vođstva od 3:0, ali je Kavani sve zakuvao svojim golom u 62. minutu smanjivši na 3:1.

Nakon toga je usledilo zatišje sve do 88. minuta, kada je Nejmar golom vratio domaćina u život. Samo tri munute nakon toga Brazilac postiže i svoj drugi gol, i unosi pravu dramu u poslednjih pet minuta sudijske nadoknade.

Barsa ne bi bila toliko veliki klub da takve situacije ne rešava u svoju korist, pa je Serđi Roberto u poslednjem sekundu nadoknade postigao gol i doneo domaćinu prolaz među osam.

Borusija iz Dortmunda je bez većih problem izašla na kraj sa Benfikom iako su Nemci imali zaostatak od jednog pogodka iz prvog meča.

Obamejan je imao fantastično veče, pa je het – trikom pomogao svom klubu da se plasira među osam najboljih u Evropi, a jedan pogodak dodao je i Pulišić.

Strelci za Barselonu su bili Suarez, Mesi, Nejmar dva puta, Seđi Roberto i autogol Kurzave, dok je na drugoj strani precizan bio Kavani.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter