Izvor:
09.03.2017 u 21:40
0

Džajić: Zvezda je u Novom Sadu pokazala zašto je najbolja!

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je da je ekipa Miodraga Božovića u Novom Sadu protiv Vojvodine (3:2) ostvarila veliki podvig i pokazala je sa razlogom na prvom mestu na tabeli Superlige.

Vojvodina je juče posle prvog poluvremena imala dva gola prenosti, ali je Zvezda u nastavku, za samo 20 minuta, napravila veliki preokret i zadržala šest bodova prednosti u odnosu na Partizan.

– Utakmica protiv Vojvodine je bila pravi podvig. Ekipa je u drugom poluvremenu pokazala karakter i napravila ono zbog čega se i nalazi na prvom mestu. Na taj način se grade veliki rezultati. Vojvodina je bila odlična, a Crvena zvezda još bolja, i pokazala je da je zasluženo tu gde jeste. Verujem da će isto to pokazati u narednim utakmicama – rekao je Džajić, zvanično najbolji srpski fudbaler u 20. veku.

Treća Zvezdina zvezda smatra da je sadašnji tim crveno-belih zaslužio veliku podršku navijača.

– U Novom Sadu je imala odličnu podršku i tako treba da se nastavi u narednim utakmicama u borbi za titulu – naglasio je Džajić.

Fudbaleri Crvene zvezde u narednom kolu domaćeg prvenstva dočekuju Javor u nedelju od 17 sati.

Tanjug.rs
Foto: jelenfootball.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter