Izvor:
12.03.2017 u 03:39
0

MITROVIĆ OPET GREJAO KLUPU: Jokanović razbio Beniteza na Sent Džejms Parku! (video)

Mali srpski derbi u engleskom Čempionšipu, između Njukasla Aleksandra Mitrovića i Fulama trenera Slaviše Jokanovića pripao je iznenađujuće gostima iz Londona i to dosta ubedljivo – 1:3 (0:1).

Rafa Benitez nije dao Mitroviću priliku da zaigra, ali ga je za razliku od prethodnih mečeva uvrstio u protokol.

Fulam je sa ova tri boda protiv lidera prvenstva došao na sedmu poziciju, sa svega dva minusa od šestoplasiranog Šefild Venzdeja, koji ima i utakmicu više. Da podsetimo, prve dve ekipe izboriće direktan plasman u Premijer ligu, dok će se treći putnik iz Čempionšipa biti tim sa pozicije tri, četiri, pet ili šest koji će igrati u plej-ofu.

Njukasl je ostao na prvoj poziciji, ali sada je deli sa Brajtonom, dok je trećeplasirani hadersfild u zaostatku od šest bodova.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter