Izvor:
14.03.2017 u 08:12
0

SPREMA SE BRATSKI SPEKTAKL: Navijači Spartaka ‘okupiraju’ Beograd, evo koliko ih to košta!

Crvena zvezda i Spartak odigraće 25. marta prijateljski meč u Beogradu, a to će za veliki broj navijača iz Rusije biti dobar 'izgovor' da obiđu srpsku prestonicu i bratski narod na Balkanu.

Sada je sve poznato. Utakmica se igra 25. marta, cene karata su više nego popularne i spektakl je najavljen. Da bi on bio potpun potrebno je da navijači Spartaka iz Rusije doputuju u Beograd. Ni to nije problem, to jest, jeste. Pitanje je da li će biti dovoljno aviona za sve zainteresovane koji žele da budu svedoci duela na stadionu ‘Rajko Mitić’, ali i obiđu grad na obalama Save i Dunava.

Kako se može videti po forumima koje koristi navijačka grupa Fratrija, interesovanje je ogromno. Svakodnenvno se kače nove informacije o tome kako stići do Beograda i koja je cena ulaznica za meč. Kada su bilete u pitanju to je sića za Ruse, jer 200, 400 i 600 dinara ne predstavlja problem. Ipak, ima onih mnogo većih.

Naime, reč je o avio prevozu. Prvi problem je ne baš jeftina karta. Na jedom od foruma može se videti da je cena karte u jednom pravcu 7.553 rublje, što je oko 14.741 dinar. Predpostavljamo da je povratna karta minimum puta dva. Pri tome gosti bi verovatno morali da plate hotele i hostele u Beogradu, što takođe nije mali trošak.

Ipak, nema sumnje da Rusi ‘okupirati’ Beograd, da se vide sa braćom, da posete hram ‘Svetog Save’ i onaj fudbalski ‘Rajko Mitić’, popularnu Marakanu…

hotsport.rs
Foto: Fratria

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter