Izvor:
15.03.2017 u 03:49
0

NOVO ČUDO LESTERA: “Lisice” preko Sevilje do četvrtfinala Lige šampiona! (VIDEO)

Aktuelni šampioni Premijer lige, fudbaleri Lestera, napravili su novo čudo!

“Lisice” su kao debitanti u Ligi šampiona obezbedili mesto među osam najboljih timova Evrope, pošto su u revanš meču osmine finala savladali Sevilju sa 2:0 (1:0). Prvi meč odigran na “Sančez Pichuan” stadionu pripao je timu iz Andaluzije rezultatom 2:1.

Golove za Lester u ovoj istorijskoj utakmici postigli su Morgan (27) i Olbrajton (54). Treba reći i da su gosti iz Španije imali igrača manje od 74. minuta (isključen Samir Nasri), kao i da je Stefan Nzonzi promašio penal u 80. minute utakmice.

Na drugom kraju Evrope, Juventus je ponovo sa igračem više na terenu savladao Porto (1:0) i tako overio plasman među osam najboljih.

Gol odluke postigao je Paulo Dibala u 42. minute utakmice sa bele tačke.

Prva eliminaciona faza elitnog takmičenja biće završena sutrašnjim okršajima u kojima se sastaju Atletiko – Leverkuzen (prvi meč 4:2) i Monako – Mančester siti (3:5).

happytv.rs
foto: lcfc.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter