Izvor:
18.03.2017 u 14:12
0

ŽREB ZA LIGU EVROPE: Mančester Junajted super prošao, najlakše Selti!

Žreb za Ligu šampiona je bio događaj dana u evropskom fudbalu, ali je pažnju privuklo i određivanje parova za drugo UEFA klupsko takmičenje – Ligu Evrope.

Sat vremena posle žrebanja za elitno takmičenje, u Nionu su određeni i parovi četvrtfinala u Ligi Evrope. Nije bilo nosilaca, nije bilo prepreka da se sastanu klubovi iz iz iste zemlje.

Najzanimnljivije je bilo videti koga će za protivnika dobiti prvi favorit Mančester Junajted. Crveni đavoli će put do polufinala tražiti protiv Kraljevskog kluba Belgije – Anderlehta. Najteži mogući zadatak za srpske reprezentativce Spajića i Obradovića.

Najlakši posao će imati Selta protiv belgijskog autsajdera Genka.

Vatreno će biti u deulima Ajaksa i Šalkea, s obzirom na rivalitet Nemaca i Holanđana i blizinu Amsterdama i Gelzenkirhena. Liga Evrope ostaje kao spas sezone za nemački klub koji preko prvenstva neće uspeti da se domogne Evrope.

Na kraju, dobar fudbal možemo da očekujemo i u okršajima Liona i Bešiktaša koji gaje nade da mogu do samog kraja, a do sada su ostavili odličan utisak.

Parovi četvrtfinala:

Anderleht – Mančester Junajted
Selta – Genk
Ajaks – Šalke
Lion – Bešiktaš

Mozzartsport
Foto: Uefa.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter