Izvor:
19.03.2017 u 22:31
0

HIT: Evo šta povezuje legende Liverpula i Mančestera sa Kristijanom Golubovićem! (foto)

Potpuno neverovatna scena stiže nam sa Ostrva, a u glavnim ulogama su bivši kapiteni Liverpula i Mančester junajteda, Džejmi Karager i Geri Nevil, kao i – Kristijan Golubović.

Naime, legendarni defanzivac i nekadašnji kapiten Liverpula je na svom Tviteru podelio fotografiju Kristijana iz zatovra kako bi "pecnuo" Nevila, jer mu njih dvojica očito liče.

Bivši kapiten Junajteda se na istoj društvenoj mreži pohvalio kako je krenuo u teretanu uoči utakmice između Liverpula i Sitija, pa mu je na to Karager odgovorio slikom koja je postala hit i izazvala je brojne komentare.

Iako Karager i Nevil, naravno, ne znaju o kome se radi, korisnici Tvitera su im savetovali da se putem interneta bolje upoznaju sa Kristijanom.

Blic
Foto: Printscreen/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter