Izvor:
20.03.2017 u 19:23
0

NIŠTA OD SVADBE: Šakira ne podnosi Mesijevu ženu!

Lionel Mesi oženiće uskoro dugogodišnju devojku, ali saigrača iz Barselona Đerara Pikea po svemu sudeći neće zvati na svadbu!

Razlog je nesvakidašnji – prema pisanju medija, Mesijeva verenica Antonela Rokuzo i Pikeoa supruga, slavna pevačica, Šakira, nisu u dobrim odnosima.

“El Pais” piše da je uzrok taj što se Rokuzova druži sa Pikeovom bivšom devojkom, Nurijom Tomas, koja nije ostala u dobrim odnosima posle raskida jer je fudbaler prilično brzo započeo svoju vezu sa Kolumbijkom.

Pike i Šakira su se upoznali na snimanju promotivnog spota za Svetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi, a on je tad još bio u vezi sa Nurijom.

Na kraju će njih dvoje biti izostavljeni sa spiska zvanica, još nije poznat datum venčanja, a prepostavlja se da će to biti sredinom juna, kad fudbaler ne bude imao reprezentativnih obaveza.

Foto: Instagram, printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter