Izvor:
22.03.2017 u 00:56
0

MASKIRAN: Lea Mesija jurili po Diznilendu!

Njegovi fanovi zaustavljali su ga na svakom koraku, tražili selfi fotografiju, grupno slikanje ili želeli makar malo da popričaju s njim

Leo Mesi pokušao je s porodicom da uživa u Diznilendu, ali je i pored toga otkriven!
Fudbaler Barselone maskirao se kapuljačom i naočarima za sunce, ali mu to nije pomoglo. Na tako prometnom mestu nije mogao proći neopaženo. Iako je hteo da sa nevenčanom suprugom Antonelom Rokuco i sinovima Tijagom i Mateom uživa u zabavnom parku, od toga nije bilo ništa. Njegovi fanovi zaustavljali su ga na svakom koraku, tražili selfi fotografiju, grupno slikanje ili želeli makar malo da popričaju s njim.

Na kraju je Leo Mesi bio toliko smoren i iscrpljen da mu nije bilo do zabave s porodicom, pa je ubrzo i napustio Diznilend.

Kurir
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter