Izvor:
24.03.2017 u 02:40
0

Muslin o narednom protivniku Srbije: GRUZIJA MNOGO OPASNIJI RIVAL NEGO ŠTO TO POKAZUJE TABELA!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je večeras u Tbilisiju da je Gruzija nepredvidiva ekipa, koja svakog može da pobedi u jednoj utakmici, ali da je njegov tim svestan šta ga očekuje i da veruje u pobedu.

"Najvažnjje je da odigramo na svom nivou, iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, a znam da možemo i bolje. Mislim da ne postoji opasnost da potcenimo protivnika", izjavio je Muslin na zvaničnoj konferenciji za medije.

On je dodao da nema ni najmanju dileme oko startnih 11.

"Nisam imao dilema, imam svoju ideju, a sad mi je bilo najlakše, mozda i prvi put imam skoro sve igrače na raspolaganju"

Prema njegovim rečim Gruzija je sigurno mnogo opasniji rival nego što to pokazuje tabela.

"Nepredvidivi si, mogu da pobede bilo koga u jednoj utakmici. Tako smo i spremili utakmicu, možda je malo veći pritisak na nama, nismo bili na velikom takmičenju od 2010 i igrači mogu da se nose sa tim pritiskom", poručio je Muslin.

Kapiten srpskog tima Branislav Ivanović apostrofirao je značaj timske igre.

"Gruzija je opasan protivnik, sigurno su rasterećeniji, igraju visok presing, ali mi znamo šta treba da uradimo da osvojimo bodove ovde. Potrebno je da odigramo kao tim i rezultat neće izostati", rekao je Ivanović.

Srbija posle četiri kola u D grupi kvalifikacija za Mundijal u Rusiji zauzima drugo mesto sa osam bodova, dva manje od Irske, dok su Gruzijci peti sa dva osvojena boda.

Utakmica između Gruzije i Srbije igra se u petak od 18 sati na stadionu "Boris Paičadze" u Tbilisiju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter