Izvor:
25.03.2017 u 01:47
0

BRAVO „ORLOVI“!: Fudbaleri odneli ceo plen iz Gruzije! (3:1)! (VIDEO)

Fudbaleri Srbije u petom kolu grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo pobedili su Gruziju u Tbilisiju sa 3:1 (1:1)!

Bitna tri boda osvojila je Srbija, iako početak nije obećavao.

Gruzija je povela u šestom minutu, a golu domaćeg tima prethodila je ogromna greška Aleksandra Kolarova, koji je želeći da vrati loptu golmanu Vladimiru Stojkoviću, savršeno asistirao protivničkom igraču Kačaravi. On je bez problema doveo u vođstvo svoj tim.

Najbolji fudbaler Srbije u ovim kvalifikacijama Dušan Tadić spasio je stvar sa bele tačke u samom finišu prvog poluvremena. Prethodno je Kakabadze oborio Filipa Kostića u kaznenom prostoru, a nemački sudija Feliks Zvajer je odmah pokazao na penal.

Ponovo je Tadić zablistao u 64. minutu i asistirao Aleksandru Mitroviću za prvo vođstvo izabranika selektora Slavoljuba Muslina. Napadač Njukasla izveo je pirutetu i sa oko 20 metara ispalio projektil u gol protivnika.

Konačni rezultat postavio je debitant Mijat Gaćinović kada je četiri minuta pre kraja zatresao mrežu na asistenciju, ponovo, Tadića.

Srbija je prva na tabeli sa 11 bodova, a Republika Irska koja je na drugom mestu sa 10 igra večeras od 20.45 meč protiv Velsa.

"Orlovi" u narednom kolu dočekuju Vels 11. juna.

Foto: Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter