Izvor:
28.03.2017 u 16:02
0

Terzić založio svoju imovinu za Zvezdu: STAVIO STAN NA HIPOTEKU KAKO BI VRATIO DUGOVE CRVENO-BELIH!

Uefa ne prihvata alibi priče. Dugovi moraju da se vraćaju bez obzira na sve. Moraju da se vraćaju – na vreme. U slučaju Crvene zvezde, jedna tranša od 1.500.000 evra moraće da bude isplaćena do petka, 31. marta. I koliko god se Zvezdini čelnici upinjali da tu mogućnost izbegnu, ovaj put će obaveze morate da isplate kreditom.

Kreditom za koji će, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić garantovati sopstvenom imonovinom.

Kredit je podignut kod AIK banke, koja zbog dobro poznatih finansijkih problema srpskog šampiona nije htela da Zvezdi odobri pozajmicu "na lepe oči". Terzić je prvo kao garanciju nudio sponzorski ugovor sa Gaspromom, vredan 4.000.000 evra, pa hotel kraj stadiona "Rajko Mitić", a kad su videli da ni to nije dovoljno onda je morao da na sto stavi privatnu imovinu.

Tačije, svoj stan, pa i stan jednog za sada nepoznatog prijatelja čiju je vrednost banka procenila na 400.000 evra pre no što je odobrila kredit.

Pozajmicom će biti isplaćeni svi dugovi koji su dospeli na naplatu zaključno sa 31. decembrom 2016. godine. Namireni če biti bivši, pa i sadašnji igrači, zaposleni, klubovima koji su crveno-belima prodavali fudbalere, a državi će biti isplaćen deo duga za porez.

Sve to kako se pitanje Uefine evropske licence više nikad ne bi postavljalo u Ljutice Bogdana.

Mozartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter