Izvor:
01.04.2017 u 23:32
0

ZASVIRALA VIOLINA NA MARAKANI: Zvezda na krilima Vujaklije pobedila Spartak! (video)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Spartak na svom stadionu sa 2:1, u prvoj utakmici 28. kola Super lige Srbije.

Strelac za Zvezdu bio je u drugom i 58. minutu Srđan Vujaklija, kome su to prvi golovi za crveno-bele. Pogodak za Spartak postigao je Đorđe Ivanović u 55. minutu.

Zvezda ima 73 boda, devet više od drugoplasiranog Partizana, koji će od 18.30 igrati protiv Radničkog u Nišu. Spartak je deveti sa 37.

Ekipa trener Miodraga Božovića je odlično počela i povela već u drugom minutu preko Vujaklije, ali potom nije uspela da uveća prednost, što je kaznio Ivanović golom u 54. kada je lepim driblingom izbacio Mihaila Ristića.

Zvezda je ipak samo četiri minuta kasnije stekla novu prednost, kada je Vujaklija iskoristio dobru asistenciju Gelora Kange.

Crveno-beli su do kraja utakmice igrane pred nekoliko hiljada gledalaca na stadionu "Rajko Mitić" imali više prilika da ubedljivije pobede, ali ih nisu iskoristili.

Utakmicu je, između ostalog, obeležio debi 16-godišnjeg Ivana Ilića za Crvenu zvezdu, koji je u nadoknadi vremena zamenio Srđana Plavšića.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović posle meča je kazao:

"Važno je bilo da pobedimo. Stvorili smo mnogo šansi, člopta nije htela u gol i strepeli smo do kraja protiv dobrog Spartaka. Nisam razmišljao o Kupu, možda u dubini duše, jer moramo da idemo redom"

Trener Spartaka Andrej Černišov je posle meča rekao:

"Imao dosta mladih igrača i oni su posle gola ušli nervozno u meč. U nastavku smo uspeli malo da ih smirimo, ali to nije bilo dovoljno za bodove. Mi se borimo do kraja da uđemo u plej-of".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter