Izvor:
04.04.2017 u 03:50
0

Ivanović posle otkaza: BILO JE NEREALNO PRATITI ZVEZDU I PARTIZAN!

Došao je kao dugoročno rešenje. Došao je kao jedan od najboljih stručnjaka Superlige. A otišao je posle samo četiri meseca i sedam utakmica na klupi Vojvodine.

Dragan Ivanović je smenjen sa funkcije šefa stručnog štaba. Iskusni strateg oglasio se večeras.
"Smatram da nismo odigrali nijednu slabu utakmicu i da fudaleri Vojvodine igraju dobar fudbal", bilo je prvo što je kazao Ivanović, pre nego što je otvoreno poručio zbog čega je razočaran: "Traže se rezultati, i to bez pojačanja. Po tom pitanju sam razočaran, jer smo u prelaznom roku ostali bez 10 fudbalera, pre svega napadača, a nikoga nismo doveli. U takvoj postavci stvari, pratiti Zvezdu i Partizan bilo je nerealno", podvukao je čovek koji je jesenas pravio sjajne rezultate sa kruševačkim Napretkom.

Dragana Ivanovića posla su koštali porazi od Crvene zvezde (2:3) i lučanske Mladosti (0:1) u Novom Sadu, te debakl proteklog vikenda u susretu sa Voždovcem – 1:4.
"Fudbalski klub Vojvodina zahvaljuje se Ivanoviću na svemu što je učinio i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere", stoji između ostalog u saopštenju Novosađana.

Podsetimo, umesto Dragana Ivanovića na klupu Vojvodine seo je Aleksandar Veselinović(46) koji je prethodno radio u litvanskoj Suduvi. Ranije je bio angažovan u Belgiji, Bugarskoj i Rusiji.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter