Izvor:
06.04.2017 u 00:18
0

Stolica: IMALI SMO MOĆNOG PROTIVNIKA, DOŽIVELI SMO NEPRAVDU!

Fudbaleri Voždovca bili su na korak od iznenađenja protiv Partizana, vodili su sa 1:0 do 10 minuta pred kraj, a onda je usledio preokret crno-belih o kojem će se pričati.

Imali su iz tabora Voždovca šta da prigovore na račun suđenja, a trener Zmajeva Ilija Stolica istakao je da je njegova ekipa pred sobom imali isuviše moćnog rivala.
Čestitam Partizanu na prolazu dalje, zadržaću se na tome. Utakmica je za mene bila lepa i dobra, demonstrirali smo svima da možemo, hoćemo i znamo da igramo kvalitetan fudbal, nažalost imali smo previše moćnog protivnika. Na te stvari ne možemo da utičemo, mi samo gledamo teren. Pretrpeli su moji igrači veliku nepravdu, naše opcije su svedene na teren, nastavljamo ka svojim ciljevima, rekao je Stolica posle meča na krovu tržnog centra Stadion.

Konkretno, fudbaleri Voždovca bili su ljuti na sudiju Dragana Čolovića zbog indirekta koji je dosudio neposredni pre izjednačujućeg gola.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter