Izvor:
07.04.2017 u 00:08
0

ČUDESNA ŽIVOTNA PRIČA: Pobegao od kuće, mislili su da je mrtav, a on igra u najjačoj ligi sveta!

Fudbaler Mamadu Koulibali debitovao je za italijansku Peskaru, a ova informacija ne bi bila ni toliko bitna da nije njegove neverovatne životne priče.

Slobodno se može reći da je životni put ovog mladog fudbalera bio i više nego trnovit. A kako sreća prati hrabre, tako je bila njegov verni pratilac na ovom ludom putovanju.

"Uzeo sam ranac i otkrio jednom prijatelju da idem u svet. Roditelji su mislili da sam u školi, a ja sam isključio mobilni i nisam se javljao sledeća tri ili četiri meseca. Mislili su da sam mrtav" ovako počinje priču mladi fudbaler poreklom iz Senegala, koji se otisnuo u neke lepše predele, a na tom putu vodila ga je želja za uspehom.

"Autobusom sam došao iz Senegala u Maroko. Ali, to je bio najlakši deo puta. Posle smo morali na brod, ali ja nisam imao novca. Danima sam spavao u morskoj luci i nadao se da će me neko prebaciti do kopna. Pojavio se neki čovek i prebacio me. Sreća me je i tu poslužila. Ja ne znam da plivam, a ko zna šta bi se dogodilo da se brod kojim slučajem potopio.

Uspeo je da se 'dokopa' Italije, ali tu nije kraj njegovim dogodovštinama.

"Ostao sam, bez novca i ičega. Spavao sam na ulici. Ako bih pojeo sendvič, mojoj sreći ne bi bilo kraja. Rim mi je bio nova kuća, a zatim su mi preporučili da pređem u Peskaru".

To je i učinio, gde su ga ubrzo 'uočili' fudbalski agenti i on je ubrzo obukao dres Peskare. Sada mu je sve potaman, a roditelji koje je stavio na velike muke, mogu da odahnu.

"Bili su jako ljuti kada sam pobegao. Otac nije hteo da priča sa mnom i jedva smo se pomirili. Majka je plakala kada je čula da sam nestao. Nisam je video dve godine i jako mi nedostaje", iskren je ovaj 18-godišnji mladić.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter