Izvor:
19.04.2017 u 14:15
0

KANGA URADIO NEOPROSTIVO: Ovo je pravi razlog sukoba fudbalera Zvezde i Partizana ispred svlačionice!

Leonardo da Silva Souza je bio junak 154. večitog derbija pošto je sa dva gola pomogao Partizanu da uz gol Tavambe sruši Crvenu zvezdu na Marakani sa 3:1. Po zavšetku meča Leonardo je bio jedan od aktera sukoba ispred svlačionice, kada su fudbaleri crno-belih kolektivno krenuli ka svlačionici Zvezde nakon što ih je Kanga sačekao ispred tunela i isprovocirao.

Iako ni fudbaleri Partizana nisu želeli da ga imenuju, jasno je bilo da je reč o Kangi, nakon što je Leonardo objasnio zbog čega je uopšte i došlo do sukoba kada su on i Everton krenuli ka svlačionici.

Treba znati ponašati se i u pobedi i u porazu. Neki nisu znali da prihvate poraz rekao je Leonardo.

Koji je igrač to bio?

Neću da kažem.

Šta vam je taj igrač rekao?

Sve je počelo posle izjednačujućeg gola Zvezde kada je mislim Kanga otišao do naše klupe i gestikulirao ka nama. Nije dobro da stvari koje se dešavaju na terenu prenose i van terena posle – istakao je Leonardo.

Iako Leonardo nije želeo da otkrije kako je Kanga gestikulirao ka klupi crno-belih, saznali smo da im je pokazivao srednji prst i to je sve razbesnelo. Po završetku meča čekao je Evertona ispred svlačionice i došlo je do verbalnog sukoba, a umalo i fizičkog, ali je između fudbalera uletela Žandarmerija i sprečila tuču.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter