Izvor:
23.04.2017 u 19:02
0

SUDAR TITANA: Večeras igraju Real i Barsa, Nejmar propušta spektakl!

Pirineji Španija na nogama pred najveći derbi na svetu koji će odlučiti gde ide titula prvaka Primere

Fraze se ispaljuju i u Španiji, a njima se služi i veliki Zinedin Zidan, koji pred večerašnji (20.45, SK 3) „el klasiko“ sa Barselonom na Santjago Bernabeu tvrdi da će pobednika odlučiti detalji, baš kao na utakmici njegove ekipe sa Bajernom u Ligi šampiona.
– Ako mislite da će se eliminacija negativno odraziti na našeg rivala, grešite. Ni gram samopouzdanja nisu izgubili. Derbi neće odlučiti ligu, a šampion se neće znati do tri kola pre kraja prvenstva – rekao je Zidan.

Njegov kolega na klupi Barselone Luis Enrike kaže:
– Najbolji način da izađemo iz pritiska koji je nad nama jeste da pobedimo velikog rivala, i to na Bernabeu. Odlučujuća utakmica za nas, samo nas pobeda ostavlja u trci za titulu.

Real bi mogao da zaigra u najjačem sastavu, jer se Garet Bejl oseća bolje posle povrede lista. Isto tako, gosti se još nadaju da bi njihov apel nadležnim organima lige mogao da upali i da se skine suspenzija Nejmaru, koji je dobio crveni karton na utakmici s Malagom. Barseloni je neophodna pobeda, budući da zaostaje tri boda za Realom i ima utakmicu više, a preostalo je još šest mečeva do kraja prvenstva.

Nejmar će propustiti večerašnji veliki derbi protiv Real Madrida zbog neizvesnosti oko ishoda žalbe na njegovu suspenziju.

Nejmar je suspendovan na dve utakmice pošto je posle drugog žutog kartona, pri izlasku sa terena ironično aplaudirao glavnom sudiji, u meču protiv Malage 8. aprila. Ta kazna je dodata na jednu utakmicu suspenzije koju je Brazilac automatski dobio zbog isključenja.

On je pauzirao jedan meč.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter