Izvor:
25.04.2017 u 03:54
0

DEFINITVNO NAPUŠTAJU MARKANU: Ova tri stranca na leto odlaze iz Zvezde!

Odluka Fudbalskog saveza Srbije da od sledeće sezone na jednom meču Superlige Srbije mogu da igraju četiri stranca umnogome će promeniti i sastav Crvene zvezde za sledeću sezonu.

Ali ne samo zbog toga. Osim što je ideja kluba da se forsiraju omladinci, za neke strance je jednostavno vreme da napuste Marakanu.

Prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića, ”zeleno svetlo” na leto će imati trojica stranaca.

Velika verovatnoća postoji da se prodaju Donald, Le Talek i Ruiz. Za Donalda već imamo izvanredne ponude. Kanga, Boaći i Frimpong sigurno ostaju, s tim da Frimpong dobija i srpski pasoš. Nećemo ih prodavati pre 31. avgusta i do tada ćemo im naći klubove. Već imamo neki dogovor oko obeštećenja za njih – rekao je Terzić i nastavio:

Naši stranci su korektni momci i doneli su jedan ogroman kvalitet Zvezdi. I titulu prošle sezone. Nikoga nismo platili, a zaradićemo na njima. I Ristića smo prodali. Imamo ugovoren transfer od dva miliona evra.

Nastavio je Terzić priču o strancima…

Nama su stranci najjeftiniji. Stranac koji je slobodan i koji je spreman da dođe da igra za 360.000 evra jer je to neki limit koji smo spremni da platimo. Pritom, mora da bude kvalitetan. I da je spreman da dođe u Zvezdu koja je prethodnih 10 godina sve živo izlagala i napravila negativan imidž.

A pravu je trener Miodrag Božović kada mi je rekao da strance treba potpisivati na godinu dana. Tada ih još drži elan, očarani su atmosferom koju prave navijači Zvezde, Imaju veliku želju da osvoje titulu koju nisu osvajali u svojim karijerama…

Da ih ne drži taj početnički zanos pokazalo se kod Vijeire, Donald takođe ne igra kao prošle sezone, Le Talek… A bili su nosioci šampionske generacije.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter