Izvor:
28.04.2017 u 12:50
0

U NEDELJU BEŽITE OD AUTOKOMANDE: Zvezda i Partizan igraju u razmaku od sat vremena, moguć susret navijača!

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku kada će Crvena zvezda i Partizan odigrati svoje mečeve u 33. kolu Superlige Srbije, oba tima će na teren u nedelju.

Delije su pre samo tri nedelje pokušale da upadnu na stadion u Humskoj i od Grobara otmu zastave. ‘Zla krv’ je ponovo proradila, te su se dve navijačke grupe tokom derbija u fudbalu i basketu sve vreme prozivale, a sve je bilo i na ivici incidenta. Taj ‘rat’ mogao bi da se nastavi u nedelju.

Naime, kako piše na sajtu naše ‘Kuće fudbala’ Partizan će dočekati Napredak na svom stadionu od 16 časova, dok će od 17 časova par stotina metara dalje snage da odmere u derbiju Crvena zvezda i Vojvodina. Sada se čeka odluka policije, jer to znači da bi dve navijačke grupe mogle da se ‘sretnu’ na Autokomandi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter