Izvor:
04.05.2017 u 16:04
0

Slika i prilika srpskog fudbala: Gosti iz protesta seli na travu! (VIDEO)

Stoji da nam je fudbal u užasnom stanju, ali postaje gotovo neverovatno koliko zaista tužnih vesti može da se pojavi u svega 24 časa.

U sredu smo najpre imali scene nasilja sa meča Futsal lige Srbije između Euro Motusa i Ekonomca, gde smo videli nokaut glavom, da bi kasnije tokom dana petostruki prvak države OFK Beograd i zvanično ispao u treći rang takmičenja, u samo dve sezone.

Sada, u centru pažnje našao se duel 25. kola Prve lige Srbije između Dinama i Jagodine u Vranju – koji je obeležio protest gostiju zbog penala u 95. minutu.

Gosti su vodili već od četvrtog minuta pogotkom Miroslava Lečića, da bi izjednačenje domaćima doneo Željko Dimitrov pet minuta pred odlazak na odmor.

U 52. minutu gosti ostaju sa igračem manje jer je direktan crveni dobio Duško Dukić, a u 85. drugu javnu opomenu zarađuje Naemeka Ađuru i 'Ćurani' ostaju sa devet igrača na terenu.

Ipak, delovalo je da će uspeti da sačuvaju bod, i pored nadoknade od čak deset minuta, ali je onda glavni arbitar Milan Matić u 95. minutu dosudio penal za domaćina.

Kako video snimka samog prekršaja nema, ne znamo da li je opravdano dosuđen.

Sve u svemu, Aleksandar Stojković bio je siguran realizator za veliko slavlje domaćina, a Jagodinci su svoje nezadovoljstvo odlučili da iskažu tako što su seli na travu kada su obe ekipe stale na centru.

Usledila je manja tenzija, praćena protestima domaćina i njihovih navijača, da bi Jagodinci posle dva minuta ustali i odigrali poslednjih pet minuta susreta.

b92.net
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter