Izvor:
09.05.2017 u 14:29
0

KONAČNO OTKRIVENI: Zvezda i Partizan na OVIM mečevima uletali u svlačionice i pretili sudijama! (VIDEO)

Sudijska komisija je reagovala na reči direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji je rekao da su "lopovi oteli titulu", kao i na priču na račun sudija na klupskoj Partizanovoj televiziji.

"Pitamo, najpre, direktora Crvene zvezde ko je od njegovih saradnika ulazio u svlačionicu i vršio pritisak na sudije tokom poluvremena utakmice četvrtfinala Kupa Srbije između njegovog kluba i Mladosti iz Lučana? Ko je od njegovih službenika zvao glavnog sudiju meča Napredak – Crvena zvezda, odnosno zašto su ponovo njegovi ljudi vršili pritisak, pre meča, na arbitra utakmice Voždovac – Crvena zvezda?", piše u saopštenju Sudijske komisije.

"Pitamo i direktora Partizana ko je ispred kluba zvao glavnog sudiju meča četvrtfinala Kupa Srbije izmedju Voždovca i Partizana? Ko je u ime kluba zvao i sudiju utamice Partizan – Radnik? Kako je moguće da jedan veliki klub dozvoli transparent sa telefonskim brojevima sudija i objavu njihovih lica na svojoj zvaničnoj televiziji, svesno stvarajući pritisak i medijsku hajku protiv članova sudijske organizacije".

EVO PREGLEDA SPORNIH UTAKMICA

Crvena zvezda je savladala Mladost u Kupu iz "dvojke u keca", jer je na poluvremenu gubila 0:1, a na kraju pobedila 4:2. Taj meč sudio je Novak Simović.

Crveno-beli su u Kruševcu, gde je pravdu delio Bojan Nikolić, trijumfovali rezultatom 2:1, a na pouvremenu nije bilo golova.

Uprkos pritiscima na arbitra Lazara Lukića, kako navodi Sudijska komisija, Zvezda nije uspela da savlada Voždovac u prethodnom kolu. "Zmajevi" su na poluvremenu vodili 2:0, a posle 90 minuta slavili 3:2.

U oba sporna meča u kojima se pominje Partizan, crno-beli su gubili na poluvremenu, a pobeđivali na kraju.

U Kupu su savladali Voždovac "na krovu" – 1:2 (1:0) i tada je sudio Dragan Čolović.

kurir.rs
foto:printscreen/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter