Izvor:
01.06.2016 u 22:34
0

SEVILJA BEZ KAPITENA: Rejes napustio šampiona Lige Evrope!

Dugogodišnji kapiten Sevilje Hose Antonio Rejes napustio je klub, objavljeno je na zvaničnom sajtu španskog prvoligaša.

Rejesu, koji ima 32 godine, istekao je ugovor, čime je stavljena tačka na sjajnu karijeru u matičnom klubu, za koji je nastupao u dva navrata i upisao 253 utakmice i 39 golova.

Hose Antonio Rejes napušta Sevilju. Ugovor sa klubom mu je istekao, čime se završio njegov drugi "mandat" u našem klubu, u kojem je bez sumnje ostavio veliki trag. Postao je ikona Sevilje zahvaljujući svom izuzetnom kvalitetu i posvećnosti klubu tokom čitavog života– stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

Španski fudbaler prošao je mlađe kategorije Sevilje, a nastupao je i za Arsenal, Real Madrid, Atletiko Madrid i Benfiku, pre nego što je u januaru 2012. ponovo stigao na Ramon Sanžes Pishuan.

Rejes ima rekordnih pet osvojenih trofeja u Ligi Evrope, tri sa Seviljom i dve sa Atletikom, a osvajao je i Premijer ligu, FA kup i Komjuniti šild sa Arsenalom, Primeru sa Realom, titulu sa Benfikom, a ima i Superkup Evrope i Intertoto kup sa Atletikom.

Za Španiju je odigrao 21 utakmicu i postigao cetiri gola.

Tanjug
Foto: Twitter/TransferMirror

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter