Izvor:
28.05.2017 u 15:09
0

Hvatanje naoružanih huligana u akciji na auto-putu uoči finala Kupa: UKUPNO POHAPŠENO 35 NAVIJAČA!

Incidenti na tribinama, pirotehnika, hapšenja na sve strane i kada govorimo o finalu Kupa Srbije.

Ni ovaj okršaj dva najveća srpska kluba nije mogao da prođe bez incidenata.

Tuča na istočnoj tribini o kojom smo vam detaljno pisali u subotu popodne, dobila je potvrdu i u policijskim izveštajima, koji su jutros saopšteni.

Oni kažu sledeće: pre za vreme i posle utakmice uhapšeno je 35 navijača. Deo njih zbog pirotehnika, tuče, jedna osoba zbog napada na redare, jedna zbog preprodaje ulaznica.

Najveća akcija privođenja zabeležena je kod čuvene Zmaj pumpe. Tu je kompletna ekipa navijača (huligana) iz kombija zaustavljena i onemogućeno joj je da uđe u Beograd i ode na utakmicu zbog posedovanja predmeta koji su mogli da budu iskorišćeni u tuči. (čitaj motke, šipke, baklje…)

Čak 21 navijač je priveden, “preventivno”. Nije ,eđutim poznato da li su u pitanju bile pristalice Partizana ili Crvene zvezde.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter