Izvor:
30.05.2017 u 13:14
0

VUČIĆ NAJBOLJE OD SVIH OBJASNIO FUDBALSKO PRVENSTVO I TITULU PARTIZANA!(AUDIO)

Premijer Srbije i izabrani predsednik Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja uživo u programu

Jedno od pitanja je bilo i sportske prirode i naravno vezano za fudbal. Igor iz Kovačice pitao je Vučića o Crvenoj Zvezdi, to jest o nameštenoj tituli, kako je rekao.

Ja sam Zvezdaš, ali mnogo sam pomogao i jednima i drugima. Partizan je vodio kampanju da je sve namešteno, a kad su oni osvojili, ućutali su. Kad je Zvezda izgubila prednost onda su oni počeli da pričaju kako je sve namešteno.

Zvezda je oštećena za penal, ali je i dala gol iz kornera. Ja tu kao premijer ili predsednik ne mogu ništa. To su greške koje se dešavaju, šta ja da uradim kao predsednik ili premijer? Najveće licemerje je da kažem da ne navijam ni za koga. Moje je da čestitam Partizanu i Zvezdi – rekao je Vučić.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter