Izvor:
30.05.2017 u 17:34
0

VAZURA NOSIO PIŠTOLJ ZBOG „DELIJA“: Direktor Partizana će se braniti sa slobode!

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura nosio je sa sobom pištolj jer se plašio napada navijača Crvene zvezde.

Vazura je u nedelju uveče priveden na teritoriji opštine Voždovac zbog nošenja vatrenog oružja, a policajcima je rekao da je pištolj sa sobom poneo jer je veče pre toga imao problema s navijačima Crvene zvezde na Senjaku.

Vazura je u subotu uveče proslavljao osvajanje Kupa Srbije, i to u kraju gde se nalazi najtvrđe jezgro Zvezdinih navijača. S Vazurom su bili njegovi saradnici Milorad Vučelić, Vladimir Vuletić i Ivica Iliev, a samo zahvaljujući prisebnosti Vazurinog obezbeđenja izbegnut je žestok sukob.

Vazura je sa sobom imao pištolj "glok 17", sa okvirom punim municije. Nosio ga je iz straha, pošto je veče pre hapšenja imao blizak susret s navijačima Crvene zvezde na Senjaku. U pritvoru nije imao nikakve posebne zahteve. Mirno je u ćeliji prespavao noć između nedelje i ponedeljka. Funkcioner crno-belih je juče sproveden do tužioca, a po okončanju saslušanja pušten je da se brani sa slobode – rekao nam je izvor dobro upućen u ovaj događaj.

Vazurino saslušanje počelo je u 15.00. Nešto ranije u zgradu Drugog osnovnog tužilaštva stigla je njegova supruga Tijana u pratnji jednog člana njihovog obezbeđenja.

Saslušanje je trajalo nešto manje od sat vremena, nakon čega je Vazura izašao u društvu supruge Tijane, advokata Veljka Delibašića i saradnika Vladimira Grkovića. On je pušten da se brani sa slobode.

Na molbu za komentar, Vazura je prisutne novinare uputio na advokata. Delibašić je dao šturo objašnjenje tvrdeći da je došlo do izvesnog "nesporazuma" (!?).

U nedelju uveče došlo je do nesporazuma. Taj nesporazum je već sada u velikoj meri raščišćen i ne očekujem da će se voditi bilo kakav postupak protiv gospodina Vazure. Zadovoljan sam kako rade državni organi, imam puno poverenje i u policiju i u tužilaštvo, tako da očekujem pozitivan ishod – rekao je Delibašić, a na pitanje o kakvoj vrsti nesporazuma je reč, odgovorio je:

Ne bih o tome, toliko. Hvala vam.

Protiv Miloša Vazure biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

Vazura ima dozvolu za držanje, ali ne i za nošenje vatrenog oružja. Imajući u vidu da u konkretnom slučaju nisu postojali razlozi za predlaganje pritvora, krivična prijava protiv Vazure biće procesuirana u redovnom postupku – rečeno nam je u tužilaštvu.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter